DISCLAIMER

Disclaimer prominentbelgie.be / Mecam N.V.

De website www.prominentbelgie.be en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Mecam N.V. Het is niet toegestaan om de website of een gedeelte daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mecam N.V. Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van onze website.

 

Ondanks de constante zorg en aandacht is het mogelijk dat informatie die op onze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de website verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, dragen wij de grootst mogelijk inspanning om dit zo snel mogelijk te corrigeren. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Mecam N.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke en zonder enige kennisgeving door te voeren.

 

Wij gebruiken cookies en op deze pagina leest u hoe en waarom. Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website zo goed en relaxed mogelijk te laten zijn, voor analysedoeleinden en voor optimale relevantie in advertenties en banners. Op deze manier werken wij continu aan optimale relevantie online, waardoor u altijd vindt wat u zoekt.