Waarom Prominent

Al ruim 20 jaar laten wij iedereen ervaren wat écht goed zitten is. Zitcomfort van top tot teen, in een fauteuil of salon 100% op uw maat gemaakt. Doordat onze zitmeubelen altijd optimale ondersteuning geven, ervaart u wat ultiem zitcomfort is.

100% op uw maat

Een goede fauteuil geeft een perfecte ondersteuning. Maar ieder lichaam is anders, dus richten we uw fauteuil zodanig in waardoor deze voor u perfect en geheel ontspannen zit. Van de rugleuning, armleuningen, tot aan de gewenste comfortfuncties: alles volledig op uw lichaam afgestemd en op uw maat gemaakt.

Lees meer

Exclusiviteit

Prominent is dé zitspecialist op het gebied van goed zitten. We werken dagelijks samen met een heel team van specialisten om écht goed zitten mogelijk te maken. Om de fauteuil perfect op maat te maken volgen wij tijdens de zitanalyse 7 stappen voor goed zitten. We laten u graag ervaren wat een Prominent meubel voor u kan betekenen.

Lees meer

De ultieme test

Onze nieuwe generatie zitmeubelen is uitgebreid getest op sterkte, duurzaamheid en veiligheid. Bij het testinstituut SHR zijn deze getest volgens de Europese normen. Hierdoor mogen ze het label SHR Tested Quality dragen. Tijdens de tests zijn zowel de voetklep, armleuningen, zitting, als de rugleuning van de fauteuil langdurig belast met grote krachten. Met een zitmeubel van Prominent bent u daarmee verzekerd van topkwaliteit!

Lees meer

Inspiratie en stijl

Van de nieuwste trends uit binnen en buitenland, tot verrassende inspiraties en tips om het bij u thuis nog mooier te maken. Laat u inspireren!

Lees meer
Onze Prominent series

Onze meubels zijn onderverdeeld in series. Welke serie ook uw voorkeur geniet: als u eenmaal zit dan wilt u nooit meer iets anders.

Bekijk onze series
Vind een winkel in uw buurt

Benieuwd naar ons volledige assortiment of een persoonlijk advies? Bezoek dan een van onze winkels.

Zoek een winkel