Innovatief

Buitengewoon van binnen

FIT©, Foam Innovation Tubes, is het nieuwe concept in ultiem zitcomfort. Aerospace technologie met 3D flexibiliteit, 8x beter ademend en een 50% lichtere structuur dan de standaard vulling. Dit maakt FIT© dé zitervaring van de toekomst. En u vindt het alleen in de fauteuils en salons van Prominent.

Een verademing

Echt comfort is meer dan alleen het gevoel. FIT© ademt letterlijk. Het gepatenteerde luchtsysteem reageert op uw lichaamsdruk. Honderden kleine luchtpompjes voeren warme, vochtige lucht af en koele, verse lucht wordt aangevoerd. FIT©-technologie is bewezen drie graden koeler te zijn. Die paar graden maken het verschil en zorgen voor koeler, droger comfort.

Het frame

Een goede fauteuil begint bij de basis. En dat is het frame. Robuust, stevig en van dik staal. Onze dragende frameconstructie heeft een 3 mm wanddikte met een uniek stalen NOSAG® 3 mm veringsysteem. Het sta-op frame is zelfs 6 mm dik. Dit zorgt ervoor dat we u jarenlange stevigheid en stabiliteit kunnen garanderen.

Sensitieve elektrische bediening

Dankzij de sensitieve elektrische bediening, zet u uw salon met slechts een klein handgebaar in beweging. De sensoren hiervoor zitten verborgen in de binnenkant van de salon, waardoor de bedienknoppen netjes buiten het zicht zijn.

Degelijke motortechniek

Optioneel kunt u uw fauteuil laten voorzien van een intelligente en digitale motorsturing. Hierdoor beweegt uw fauteuil altijd gemakkelijk en soepel. Vanzelfsprekend is de motor zeer energiezuinig, waardoor u uw Prominent fauteuil maar eens per week hoeft op te laden.