Inspiratie en stijl

Stel zelf samen

Een goede fauteuil moet perfect ondersteunen én mooi staan in uw interieur. Bij Prominent stelt u zelf uw fauteuil of salon samen. Geheel naar eigen smaak en inzicht. Door bijvoorbeeld de mooiste stoffen en het soepelste leer te combineren met de gewenste functionaliteiten. Zo ontwerpt u uw eigen fauteuil.

Dat zit dan ook wel écht goed!

Ontdek uw stijl

Natuurlijk weet u wel ongeveer wat u leuk vindt. Maar wanneer u echt ontdekt wat uw persoonlijke woonstijl is, dan wordt het veel gemakkelijker om te bepalen of iets in uw interieur past. Iedereen is anders en we willen allemaal wonen in een huis dat helemaal past bij onze eigen stijl.

De mooiste stoffen

Zacht, stevig, glad of glanzend. En dat alles in de mooiste veelzijdige kleuren. De stof is wat een meubel helemaal af maakt en helemaal naar uw smaak maakt. Wij bieden u de keuze uit vele verschillende soorten stoffen zodat u uw persoonlijke, unieke, zitmeubel kunt samenstellen.

Duurzaam leer

Leer is een uniek en prachtig natuurproduct. Ontdek de verschillende soorten. Van heerlijk soepel en zacht, tot juist grover en stugger, net waar u van houdt. En in alle tonen van kleur die er mogelijk zijn, helemaal naar uw smaak.

Shop the look

Onze S-serie: speciaal voor de kenners van kwaliteit. Onze meest comfortabele serie van fauteuils en salons. Voor de echte genieters. Vol doordacht comfort en luxe. Een serie zitmeubelen waarin u van top tot teen ontspant. Ontdek de S-serie van Prominent.

Bekijk de S-serie