100% op uw maat

100% op uw maat

Een goede fauteuil geeft een perfecte ondersteuning. Maar ieder lichaam is anders, dus maken we uw fauteuil helemaal zo, zodat deze voor u perfect zit. Van de rugleuning, armleuningen, tot aan de gewenste comfortfuncties. Alles helemaal op uw maat gemaakt.

De zitanalyse

Iedereen is uniek. Zowel fysiek als in zitgedrag. Dus om goed advies te kunnen geven over de beste fauteuil, kijken we eerst waar uw lichaam behoefte aan heeft. Met een uitgebreide zitanalyse bepalen we hiervoor de belangrijkste elementen.

De bekleding

Een fauteuil moet goed zitten, maar moet ook goed aanvoelen. Welk materiaal voor u het meest prettig zit, is heel persoonlijk. Er is genoeg te kiezen. Zo vind u de bekleding die bij u en uw interieur past. Een fauteuil moet niet alleen goed moet zitten, de fauteuil moet ook goed aanvoelen. Wij hebben een ruim aanbod van materialen, want uw smaak en uw interieur staan centraal. Kies voor stof, voor leer of voor two-tone, een combinatie van stof en leer. U kunt het zo gek niet bedenken, wij weten zeker dat er altijd een goede match is. Er is genoeg te kiezen om tot de bekleding te komen die voor u het lekkerst voelt en eruit ziet.

Perfecte ondersteuning

Om écht goed te kunnen ontspannen, is de juiste ondersteuning belangrijk. Van de rugleuning tot de armleggers en van de neksteun, tot de voet, u stelt uw Prominent fauteuil helemaal zelf samen. Bepaal samen met één van onze adviseurs uw beste en meest comfortabele zitpositie. Vind u het fijn om met uw fauteuil te kunnen draaien? Dan kan dat uiteraard ook, onze fauteuilvoeten zijn verkrijgbaar in diverse soorten, materialen en kleuren.

Comfortfuncties

Met de juiste verhoudingen, steun en materialen zit u heerlijk. Maar met de extra comfortfuncties wordt zitten helemaal geweldig. Maak uw relaxfauteuil nog comfortabeler en completer met onze slimme comfortopties. Van ergonomische toepassingen, extra steunmogelijkheden, wellness functies, tot een USB oplaadpunt en meer.