Fauteuils

Bij Prominent zijn we ervan overtuigd: u verdient altijd het allerbeste zitcomfort. Of u nu in een fauteuil, relaxfauteuils, sta-op fauteuils of eetkamerstoel zit. Onze fauteuils blinken niet alleen uit op het gebied van comfort, maar ook op het gebied van design en techniek. Al onze fauteuils zijn onderverdeeld in series. En elke serie heeft een geheel eigen stijl en unieke uitstraling.

Heerlijk zitten - Gemakkelijk opstaan

Kies voor extra comfortopties en ervaar perfecte ondersteuning. De verstelbare hoofd- en neksteun, ook wel bekend als de Top-swing, zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van uw boek of het kijken van uw favoriete serie op tv. Een onderrug ondersteuning en/of een voetenklep geven nog meer redenen om te genieten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een fauteuil met bijpassende hocker. Onze hockers zijn comfortabele voetenbanken op lage poten. Heerlijk ontspannen met de benen omhoog. Wanneer u behoefte heeft aan extra hulp bij het opstaan, bieden onze moderne fauteuils met sta-op functie uitkomst.

Onze sta-op fauteuils

Eindelijk echt goed zitten

Naast goed zitten is iedere fauteuil bijzonder. Alle fauteuils zijn geheel naar uw eigen smaak en voorkeur vorm te geven en te stylen. Kies uw favoriete rug, onderstel, kleur en materiaal. Onze materialen bestaan uit slijtvaste stoffen en de meest natuurlijke leersoorten. Of two-tone, de unieke combinatie van stof en leer. Speciaal voor de ware genieters zijn er ook nog luxe opties. Geniet van een aangename verwarming- of massagefunctie. Gunt u uw lichaam de ondersteuning die het verdient?

Geniet van exclusiviteit

Ervaar wat écht goed zitten is

Al ruim 20 jaar leveren wij zitcomfort, van top tot teen, in een fauteuil of salon 100% op uw maat gemaakt.

Ervaar goed zitten
Vind een winkel in uw buurt

Benieuwd naar ons volledige assortiment of een persoonlijk advies? Bezoek dan een van onze winkels.

Zoek een winkel