Series

Alle Prominent fauteuils en salons zijn onderverdeeld in series. Deze series onderscheiden zich van elkaar door middel van vormgeving, uitstraling en karakter. Wat ze gemeen hebben met elkaar is hun hoge mate van kwaliteit en comfort. Welke serie ook uw voorkeur geniet: als u eenmaal zit dan wilt u nooit meer iets anders.

Gun uzelf een Prominent

U kunt bij Prominent kiezen uit een uitgebreid aanbod van zitmeubelen: salons, fauteuils, relaxsfauteuils en sta-op fauteuils. Al deze fauteuils zijn onderverdeeld in series. Elke serie onderscheidt zich door een eigen stijl en uitstraling. En de overeenkomst: elke fauteuil van Prominent garandeert écht goed zitten.

Bezoek een winkel

Ontdek hoe het is om echt goed te zitten

Goed zitten is afhankelijk van unieke lichaamskenmerken en persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarom kunt u bij Prominent zelf uw fauteuil of salon samenstellen en is er altijd een match! Kies de elementen die bij u en uw interieur passen. Zo creëert u uw optimale en unieke zitmeubel voor uw woonkamer. Houdt u van verschillende opstellingen, dan is een bijpassende hocker een ideale uitkomst. Plaats de hocker daar waar u wilt en creëer wisselende opstellingen.

Laat u inspireren

Ervaar wat écht goed zitten is

Al ruim 20 jaar leveren wij zitcomfort, van top tot teen, in een fauteuil of salon 100% op uw maat gemaakt.

Ervaar goed zitten
Vind een winkel in uw buurt

Benieuwd naar ons volledige assortiment of een persoonlijk advies? Bezoek dan een van onze winkels.

Zoek een winkel